Finance termen logo

ANWB verzekeringen

Welke ANWB verzekeringen zijn er allemaal?

De ANWB (Algemene Nederlandse Wielrijders-Bond) is een organisatie die zich voornamelijk richt op mobiliteit en vrijetijdsdiensten. Hier zijn enkele van de verzekeringen die ANWB aanbiedt:

1. Autoverzekering: Deze verzekering dekt schade aan jouw auto en/of schade die je met jouw auto aan anderen toebrengt. Er zijn verschillende dekkingsmogelijkheden, zoals WA (Wettelijke Aansprakelijkheid), WA+ (WA plus beperkt casco) en Allrisk (volledig casco).

2. Reisverzekering: Deze verzekering biedt dekking voor onvoorziene gebeurtenissen tijdens jouw reizen, zoals medische kosten, verlies van bagage, annuleringen, repatriëring, enz.

3. Woonverzekering: Deze verzekering omvat een combinatie van verschillende verzekeringen voor thuis, zoals een inboedelverzekering (bescherming van persoonlijke bezittingen), opstalverzekering (bescherming van de woning zelf), en aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren.

4. Fietsverzekering: Deze verzekering dekt diefstal en schade aan jouw fiets.

5. Bromfietsverzekering: Deze verzekering biedt dekking voor schade aan jouw bromfiets en/of aansprakelijkheid voor schade aan anderen.

6. Caravanverzekering: Deze verzekering dekt schade aan jouw caravan en eventuele aansprakelijkheid voor schade aan derden.

7. Camperverzekering: Deze verzekering biedt dekking voor jouw camper en eventuele aansprakelijkheid voor schade aan derden.

Het is belangrijk om op te merken dat verzekeringsproducten en -aanbiedingen kunnen veranderen na verloop van tijd. Daarom is het raadzaam om de meest recente informatie en het actuele aanbod op de officiële website van ANWB te raadplegen of rechtstreeks contact op te nemen met ANWB voor de huidige verzekeringsopties die zij aanbieden.

Reactie plaatsen

Gebruik een van onze vergelijkings-tools!

Zorgverzekeringen
vergelijken?

Hier vind u een vergelijking van de meest populaire zorgverzekeringen van 2023. Met behulp van onze keuzehulp kunt u snel een zorgverzekeringen vinden dat perfect past bij uw behoeften!

 Administratie software
vergelijken? 

Hier vind u de populairste administratie software van 2023. Met behulp van onze keuzehulp kunt u snel het administratie software vinden dat perfect past bij uw behoeften!